YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zor durumdaki dul kadınların fuhuş çıkmazı!

İzmir ve Manisa'da polis ekiplerinin düzenledği eş zamanlı oparesyonda, kadın şüpheli 40 yaşındaki S.D.’nin liderliğindeki toplam 15 kişi, zor durumda olan 22 kadına fuhuş yaptırmaktan yakalandı.

Zor durumdaki dul kadınların fuhuş çıkmazı!

Mağdur kadınlardan birinin 17 yaşında, çoğunun dul olduğu ve kredi kartı borçlarını ödeyemedikleri için fuhuş yaptıkları öğrenildi.

İzmir Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin 6 aylık çalışması sonucu, kadınlara fuhuş yaptıran S.D.’nin liderliğindeki çeşitli mesleklere mensup toplam 15 şüpheli İzmir, Çeşme, Manisa ve Akhisar’da yapılan eş zamanlı oparesyonlarla yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin özellikle dul, kredi kartı borcu olan, zor durumdaki 22 kadını ikna ederek fuhuşa sürüklediği öğrenildi. Fuhuşa sürüklenenler arasında evli ve nişanlıların da bulunduğu, 17 yaşındaki bir kızın da ailevi sorunlar yaşadığı, fuhuş yaptığı öğrenildi. Sağlık kontrolünden geçen 22 kadın, işlemlerinin tamamlanmasından sonra serbest bırakıldı.

Ahlak Büro Amirliği’nde işlemleri devam eden ve fuhuş yaptırmakla suçlanan 15 şüphelinin ise 20 Mayıs cuma günü adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler