YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çalınan Motosikletine 3 Yıl Sonra Kavuştu

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü çalışmalar sırasında 5 kişilik hırsızlık çetesini saptadı.

Çalınan Motosikletine 3 Yıl Sonra Kavuştu

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, yürüttüğü çalışmalar sırasında 5 kişilik hırsızlık çetesini saptadı. 30 yaşındaki A.Y.'nin liderliğini yaptığı çeteyi takibe alan ekipler, A.Y.'nin motosikletleri 2 kişiye 100 lira karşılığında çaldırdığını, diğer 2 kişiye de motosikletleri merkez Onikişubat ilçesi kırsalındaki Dönüklü, Fatmalı ve Kurtlar Mahallesi'nde yaşayanlara 600 ile 900 liraya sattırdığını belirledi. Ekipler, çalışmanın sonunda yaptığı operasyonla; çete lideri A.Y. ile A.B., S.N., H.K. ve A.K.'yi çalıntı 5 motosikletle gözaltına aldı. Şüphelilerin sorgularının ardından adliyeye sevk edileceği açıklanırken, çalıntı motosikletler de sahiplerine teslim edildi.
'HEYECANLA KARAKOLA GELDİM'
Motosiklet sahiplerinden biri olan Halil Alakoç, motosikletinin 3 yıl önce apartman girişinden çalındığını söyledi. Motosikletine 3 yıl aradan sonra kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Alakoç, "Polisler gece saat 22.00'de bana haber verdiler. Büyük bir sevinç ve heyecanla karakola geldim, motosikletimin bulunduğunu, suçluların da ellerinde olduğunu söylediler. 3 yıl sonra po0lisler beni aradığında ilk önce inanamadım. Motosikletim bulunduğu için çok sevindim, yeni satın almış gibi oldum" dedi.
Diğer motosiklet sahipleri de polis ekiplerine teşekkür etti.

Çalınan Motosikletine 3 Yıl Sonra KavuştuÇalınan Motosikletine 3 Yıl Sonra Kavuştu

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler