YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İş Yerleri Yanan Sanayi Esnafı Yaralarını Sarıyor

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde dün çıkan yangın sonrası hasar gören iş yerleri, sahipleri tarafından onarılmaya başlandı.27...

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde dün çıkan yangın sonrası hasar gören iş yerleri, sahipleri tarafından onarılmaya başlandı.

27 Haziran Perşembe günü saat 21.40 sıralarında Küçük Sanayi Sitesi 9. Blok'ta, sağlık ocağının yanında bulunan İlhan Güzel, Mesut Güzel, Mustafa Taşkın, Kamil Koç ve Hasan Öztürk’e ait iş yerlerinde, nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Çıkan yangında iş yerleri, kullanılmaz hale geldi.

Elektrik kontağından çıktığı iddia edilen yangının söndürülmesinin ardından iş yeri sahipleri ve çalışanları, sabahın erken saatlerinde iş yerlerine gelerek, yangının açtığı hasarın onarılması için çalışmalara başladı.

Olayda herhangi bir can kaybının olmamasının en büyük tesellileri olduğunu ifade eden Mesut Güzel, “Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Kardeşimle benim iş yerimde büyük hasar oluştu. Diğer arkadaşlarımızın iş yerlerinde de bayağı hasar oluşmuş. Yangının izini ortadan kaldırmak için personelimizle çalışmalara başladık” dedi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler