YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşyerinin tuvaletinde gizli kamera şoku

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde faaliyet gösteren bir işyerinin tuvaletinde gizli kamera çekimleri ortaya çıktı.

İşyerinin tuvaletinde gizli kamera şoku

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde faaliyet gösteren bir işyerinin tuvaletinde gizli kamera çekimleri ortaya çıktı. Kamera kayıtları ise işyerinde çalışan bayanlar tarafından tesadüfen bulundu.

Kamera kayıtlarının fark edilmesiyle birlikte işyerinde çalışan bayanlar durumu aileleriyle paylaştı. Bunun üzerine harekete geçen Suat Gümüş, 9 yıldır eşinin aynı işyerinde çalıştığını ifade ederek, yaşanan bu tablo karşısında işyeri sahibi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Eşi ile birlikte 2 bayanın daha işyerinde uzun zamandır çalıştığını iddia eden Suat Gümüş, yaşanan bu çirkin olay karşısında, yetkililerin suçluları cezalandırmasını istedi.

Suat Gümüş, başlarından geçen olayı şöyle anlattı:

“Eşim ile 2 arkadaşı uzun zamandır Afşin ilçesinde faaliyet gösteren bu işyerinde çalışmakta. Bir gün bayan arkadaşların bir tanesi işyeri zemininde bir hafıza kartı buldu. Bayan arkadaşımız işyeri içerisinde sahibini bulamadığı hafıza kartının içeriğini kontrol ettiği esnada, o çirkin görüntülerle karşılaşmış. Hafıza kartı içerisinde bulunan görüntülere baktığımızda iş yeri tuvaletinde çekimler yapıldığı açıkça görülmekte. Durumu işyeri sahibine ilettik. Ama sonuç alamadık. Yaşanan olay hakkında yasal süreç başlattık. Bu çirkin olay karşısında suçluların cezalandırılmasını istiyoruz. Eşim ve iki arkadaşının psikolojisi bozuldu. Adalet bakanımıza sesleniyorum. Lütfen sesimize kulak verin.”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler