YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahramanmaraş'ta Bbp İl Başkanlığı'na Odunkıran Atandı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, Konuyla ilgili parti genel merkezinden yapılan açıklamada, evrakların zamanında teslim edilmemesinden dolayı teşkilatın hükümsüz olduğu yinelenirken, genel merkezin

Kahramanmaraş'ta Bbp İl Başkanlığı'na Odunkıran Atandı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, Konuyla ilgili parti genel merkezinden yapılan açıklamada, evrakların zamanında teslim edilmemesinden dolayı teşkilatın hükümsüz olduğu yinelenirken, genel merkezin hükümsüz saydığı kongrede seçilen üst kurul delegelerinin, 29 Ocak'ta yapılan BBP Tüzük Kurultayı'nda oy kullandığını ifade eden Hasan Kızıldağ'ın, "Teşkilat hükümsüze, tüzük kurultayı da hükümsüdür" sözlerine de cevap verildi. Açıklamada şöyle denildi:
"29 Ocak 2017 tarihinde yapılan Tüzük Kurultayımızla ilgili delege askı süresi 14 Ocak 2017 tarihinde başlamış olup, o tarihte seçilmiş teşkilata ait belgelerin teslim edilmesi ile ilgili yasal süreç dolmadığından üst kurul delegelerinin kurultay askı listesine dahil edilmelerinde her hangi bir engel söz konusu olmamıştır. Yargıtay kayıtlarına göre 14 Kasım 2014 tarihinde Hayati Baktur tarafından kuruluşu yapılan Kahramanmaraş İl Teşkilatımız T.C. Kahramanmaraş Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü'ne hitaben yazılan 24 Mart 2017 tarih 159 sayılı partimiz yazısı ile feshedilmiştir. Büyük Birlik Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığı görevine 27 Mart 2017 tarihi itibariyle ile Bilal Odunkıran atanmış olup, ilgili atama yazısı İl Dernekler Müdürlüğü'ne gönderilmiştir."
KIZILDAĞ 'HAYIR' DEMİŞTİ
Hasan Kızıldağ, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin referandumda 'evet' oyu kullanacaklarını açıklamasına tepki göstererek, "Bu karar; BBP'yi bağlamaz. Partiyi bağlayacak bir karar olmuş olsaydı teşkilatlarımızın ortaya koyduğu tavır ve iradeden oluşan 'hayır' açıklamasını yapması lazımdı" şeklinde açıklama yapmıştı.

FOTOĞTRAFLI

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler