YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahramanmaraş'ta Cinayet

Kahramanmaraş'ta 23 gün önce kaybolan yaşlı adam, ormanlık alanda öldürülmüş halde bulundu.

Kahramanmaraş'ta 23 gün önce kaybolan yaşlı adam, ormanlık alanda öldürülmüş halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, 28 Mart'tan bu yana aranan 80 yaşındaki Alaattin Karadutlu'nun bulunması için çalışma yapan jandarma ekipleri, Pazarcık ilçesinde A.T'yi gözaltına aldı.

Şüpheli, Karadutlu'yu av tüfeğiyle öldürdüğünü, cesedin de Karabıkıylı köyünde ormanlık alanda olduğunu söyledi. Bölgede yapılan aramada, Karadutlu'nun cesedine ulaşıldı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset, otopsi için Pazarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zanlının, Karadutlu'dan "evlendirme" vaadiyle para istediği, olay günü de Gaziantep'e gittikleri öne sürüldü.

Bu arada şüphelinin 20 gün önce Pazarcık ilçesine bağlı Evri beldesinde bir turisti av tüfeğiyle tehdit ettiği, jandarmanın da cinayette kullanıldığı öne sürülen tüfeğe el koyduğu öğrenildi.

Av tüfeğiyle öldürülmüş olarak bulunan Karadutlu'nun, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü İhsan Karadutlu'nun babası olduğu bildirildi.

Muhabir: Resul Tokluca - İsmail Hakkı Demir / Ömer Fansa

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler