YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Pazarcık'a 4 Yıllık Yüksekokul

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Senatosu Pazarcık'a Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu kurulması kararı aldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Senatosu Pazarcık'a Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu kurulması kararı aldı.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Fatih Karaaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, üniversite senatosunun Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu'nun Pazarcık'a yapılması yönünde karar aldığını belirtti. Yaklaşık 5 aydır bu konu üzerinde çalıştıklarını anımsatan Karaaslan, "Alınan kararı YÖK'e sunduk. İnşallah onaylandıktan sonra Pazarcık'taki tren istasyonu yanındaki arsaya bu okulumuz kurmuş olacağız" diye konuştu.

Pazarcık'ın, Doğu Anadolu'yu Doğu Akdeniz'e bağlayan en önemli yol kavşağında bulunduğunu aktaran Karaaslan, üniversitenin burada daha aktif hale gelmesiyle birlikte ilçenin sahip olduğu potansiyelin daha da artacağına inandığını kaydetti.

Muhabir: Resul Tokluca

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler