YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çalınan Laptopu 1 Gün Sonra Geri Getirildi

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldız Caddesi'nde oturan Semih Kaya'nın evine önceki gece giren kimliği belirsiz kişi, laptopu alarak kaçtı. Karabük Demir

Çalınan Laptopu 1 Gün Sonra Geri Getirildi

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldız Caddesi'nde oturan Semih Kaya'nın evine önceki gece giren kimliği belirsiz kişi, laptopu alarak kaçtı. Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları'nda çalışan Kaya, sabah işten geldiğinde 5 ay önce 600 liraya aldığı laptopun olmadığını görünce polise haber verdi. Polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.
Bu sırada dün Kaya'nın cep telefonunu gizli numaradan arayan bir kişi, evin kapısının önüne bakmasını istedi. Dışarıya çıkan Kaya, poşet içinde çalınan laptopunu gördü. Polise durumu bildirip şikayetçi olmayan Kaya, laptopu arkadaşlarından birisinin almış olabileceğini söyledi. Kendisini arayan kişinin sesini değiştirerek konuştuğunu belirten Kaya, şöyle dedi:
"Keşke bu olmasaydı. Benden isteseydi verirdim. Hayatta arkadaşımı kırmam, kimseyi üzecek, zarar verecek bir şey yapmam. Hırsızlık olayı hiç hoşuma gitmedi. Ama yine de şikayetçi olmak istemedim."

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler