YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Devrilen Otomobildeki 5 Kişi Yaralandı

- KARABÜK'te devrilip sürüklenerek park halindeki kamyonete çarpan otomobildeki 5 üniversite öğrencisi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Üniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Moralı

Devrilen Otomobildeki 5 Kişi Yaralandı

- KARABÜK'te devrilip sürüklenerek park halindeki kamyonete çarpan otomobildeki 5 üniversite öğrencisi yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Üniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı'ndaki özel hastanenin önünde meydana geldi. Karabük yönüne giden Emre Kapucu (23) yönetimindeki 14 GC 964 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak kaldırıma çarptıktan sonra devrildi. Sürüklenen otomobil, bu sırada bir hasta yakınını ziyarete gelen Seyfullah Aydoğdu'nun hastane önündeki otoparka park ettiği 78 BP 821 plakalı kamyonete çarptı.
Kazada, otomobil sürücüsü Kapucu ile yanındaki Sezai Ozan (19), Mustafa Mercan (20), Tugay Gülşen ve İlhan Kayabaşı yaralandı.
Yaralılardan 3'ü, sedye ile özel hastaneye, diğer 2 yaralı ise ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Devrilen Otomobildeki 5 Kişi YaralandıDevrilen Otomobildeki 5 Kişi Yaralandı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler