YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabükspor Başkanı: İyi Bir Takım Olduğumuzu Gösterdik

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Bursaspor'a karşı son yılların en iyi futbolunu oynadıklarını, ilk yarıda öndeyken maçı daha erken koparabilecek fırsatları yakaladıklarına işaret eden Başkan

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Bursaspor'a karşı son yılların en iyi futbolunu oynadıklarını, ilk yarıda öndeyken maçı daha erken koparabilecek fırsatları yakaladıklarına işaret eden Başkan Yolbulan, şöyle dedi:
"Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonrasında yenik duruma düştük. Yediğimiz 2'nci golde çok ciddi hakem hataları silsilesi oldu. Bu biraz moralimizi bozdu ama bu hata 44'üncü dakikada oldu. Devreden sonra takım toparlandı. Çok ihtiyacımız olan hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı candan tebrik ediyorum. Bize söyleyecek söz bırakmadılar. Kardemir Karabükspor futbol kamuoyuna bir mesajı da çok net bir şekilde verdi. Ne kadar iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. İnşallah galibiyetler devamı gelecektir."
YASİN GELMEK İSTEMEDİ
Transfer çalışmalarına da değinen Başkan Yolbulan, Galatasaray'la Furkan Özçal ve Umut Gündoğan'ın transferleri konusunda anlaştıklarını söyledi. Yasin Öztekin'i de istediklerini, ancak genç futbolcunun gelmek istemediğini ifade eden Yolbulan, şöyle konuştu:
"Furkan'ı artık bizim kendi futbolcumuz gibi addediyoruz. Sezon başında gelmesini arzu ederdik ama kısmet olmadı. Biz Galatasaray ile anlaştık. Furkan ve Umut ile tam olarak anlaşmış değiliz ama bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Yasin Öztekin gelmek istemedi. Kendisini zorla getirecek değiliz. Gelmek istemiyorsa kendi bileceği bir şey. Üçlü paketten Yasin'i çıkartmak zorunda kaldık. Şu an sadece yabancı transfer yapmayı planlıyoruz."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler