YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabük'te Ihale Kavgası: 4 Yaralı, 9 Gözaltı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, geçen hafta kentteki diyaliz hastalarının kamu hastanelerine taşınması ihalesini gerçekleştirdi. İhaleyi kazanan firmanın

Karabük'te Ihale Kavgası: 4 Yaralı, 9 Gözaltı

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Karabük Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, geçen hafta kentteki diyaliz hastalarının kamu hastanelerine taşınması ihalesini gerçekleştirdi. İhaleyi kazanan firmanın sahibi E.E.K. ve 3 çalışanı, sözleşme ile ilgili işlemler için önceki gün Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne giderken bina önünde saldırıya uğradı. Geçen yıl taşıma işini yapan ve ihaleyi kaybeden firmanın 9 çalışanı, 4 kişiye sopa, tekme ve yumruklarla saldırdı.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde görevli güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kaçan 9 kişi, daha sonra polis tarafından tespit edilerek gözaltına alınırken, hafif yaralanan firma sahibi E.E.K., çalışanlar M.N., İ.S. ve B.B, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından çalışanları ile taburcu olan E.E.K., grubun içinde 25 bin euro bulunan çantasını da gasp ettiğini ileri sürdü. Çanta, olay yerinin yakınında boş bulundu.
Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan K.B., E.A., N.K., M.A., B.A., K.S., S.S., R.A, F.K., polisin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Karabük'te Ihale Kavgası: 4 Yaralı, 9 Gözaltı

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler