YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karabük’te İntihar

Karabük’te bir kişi girdiği bunalım sonucu ormanlık alanda otomobili içinde şakağına dayadığı av tüfeği ile...

Karabük’te bir kişi girdiği bunalım sonucu ormanlık alanda otomobili içinde şakağına dayadığı av tüfeği ile intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 11.30 sıralarında Karabük merkeze bağlı Tandır Köyü Ahlatçık mevkiinde Adem Cebeci (36) kendisine ait 78 AJ 146 plakalı otomobili ile ormanlık alana geldi. Burada intihar etmeden önce halasının oğlunu arayan Cebeci, ‘Ben çok kötü durumdayım ve bunalımdayım intihar edeceğim’ dedi. Bunun üzerine halasının oğlu ve bir başka yakını olay yerine gelerek otomobil içinde şakağına dayadığı tek kırma av tüfeği intihar etmek isteyen Cebeci’yi ikna etmeye çalıştı. Diğer akrabalarının da olay yerine gelmesi üzerine yapılan tüm ikna çabalarına cevap vermeyen Adem Cebeci otomobilin kapılarını içeriden kitleyerek av tüfeği ile intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Cebeci’nin intihar ettiğini duyan diğer yakınları olay yerine gelerek sinir kriz krizi geçirdi.

Adem Cebeci’nin cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Karabük Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler