YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardemir Karabükspor- Fenerbahçe Soyunma Odaları (2)

SOW'DAN EMENİKE'YE TEBRİK Kardemir Karabükspor maçı sonrası gazetecilere açıklama yapan Moussa Sow, zor bir maç oynadıklarını, erken gol bularak

SOW'DAN EMENİKE'YE TEBRİK
Kardemir Karabükspor maçı sonrası gazetecilere açıklama yapan Moussa Sow, zor bir maç oynadıklarını, erken gol bularak rahatladıklarını söyledi. Sow, şöyle dedi: "Golden sonra da çabamızı sürdürdük. Düşmemek için herşeyini ortaya koyan bir Karabükspor vardı. O yüzden hiç de kolay olmadı pozisyon üretmek. Bazen gol atamıyorsanız iyi bir şekilde savunma yapmanız, disiplini korumanız gerekir. Bizim de bu akşam yaptığımız buydu. İkinci golü bulana kadar takım halinde disiplinli bir oyun ortaya koyduk. Sonra da Emenike'nin golü geldi. Emenike'yi de tebrik etmek stiyorum. Zorlu bir dönem geçirdi. Takım halinde onun için çok mutluyuz."
Afrika Kupası'ndan yorgun döndüğünü, ancak takıma katılmayı fazlasıyla istediğini ifade eden Sow, "Milli takımla başarı elde etmeyi fazlasıyla isterdim. Bundan dolayı üzüntü yaşadım. Ama bu geride kaldı. O yorgunluğumu da geride bırakıp kupa ve lig maçına en iyi şekilde hazır olmaya çalışacağım" dedi.
SELÇUK ŞAHİN: SERİMİZ DEVAM EDİYOR
Doğum gününde gol atan Selçuk Şahin de Karabükspor'un zor bir deplasman olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: "Puan kaybı istemediğimz dönemler. Deplasmanlar ligde zor oluyor. İstediğimiz gibi bir saha yoktu. İyi pas oyunu oynayamadık. Kazanabilecek şekilde mücadele ettik. İyi kapanıp silahlarımızı kullanmaya çalıştık. Serimiz devam ediyor. 2 zor deplasmanı geçtik. Her maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz."
Gol attığı için ayrıca mutlu olduğunu ifade eden Selçuk, "Maçtan önce herkes gol atacağımı söyledi. Benim adıma güzel bir gündü. Hem gol attım hem kazandık. Kendi adıma güzeldi. Topal'la oynayınca daha önde daha serbest oynadım. Pozisyona da girdim, vurdum gol oldu. Taraftarın desteğine de teşekkür ediyorum. Taraftar ne kadar destek olursa biz de sahada karşılığını veririz" diye konuştu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler