YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tudor: Futbolcularımdan Iyi Bir Performans Bekliyorum

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Osmanlıspor'un iyi bir takım olduğunu söyleyerek, "Maçta bizim ne yapacağımız önemli. Futbolcularımdan iyi bir

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, Osmanlıspor'un iyi bir takım olduğunu söyleyerek, "Maçta bizim ne yapacağımız önemli. Futbolcularımdan iyi bir performans bekliyorum" dedi.
Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Igor Tudor gözetiminde yapılan antrenmana, 1 yaşındaki oğlunun havuza düşerek ölmesi nedeniyle ülkesine giden Traore ile sakatlığı süren Alexe katılmadı. Barış ve Skulason ise takımdan ayrı çalıştı. Tudor ve futbolcularının üzgün görüldüğü antrenman 30 dakika sürdü.
Antrenman sonrası kulüp binasında gazetecilere açıklama yapan Tudor, Traore ve ailesine başsağlığında bulundu. Tudor, "Şu an fiziksel olarak buradayız, ama aklımız Traore ve ailesinin yanında. Gerçekten çok zor bir durum. Allah'a dua ediyoruz. Kendisine ve ailesine güç versin, sabır versin" dedi.
Osmanlıspor'un çok iyi oyunculardan kurulu ve ligin en iyi futbol oynayan ilk 5 takımdan biri olduğunu ifade eden Tudor, "Maçta bizim ne yapacağımız önemli. Hücum ve savunmada iyi şeyler yapmak istiyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor. İyi bir performans ortaya koyarsak bizim ne yaptığımızın önemi daha fazla bu hafta için. Ben futbolcularımdan iyi bir maç çıkarmalarını bekliyorum" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-----------------------------
-Antrenman
-Teknik direktör Igor Tudor'un açıklamaları

(Haber-Kamera:Bülent DİKTEPE/KARABÜK DHA)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler