YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarihi Ilçe Safranbolu Beyaza Büründü

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Osmanlı'dan kalan tarihi mimarisi ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Safranbolu'da sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu.

Tarihi Ilçe Safranbolu Beyaza Büründü

Bülent DİKTEPE/KARABÜK, Osmanlı'dan kalan tarihi mimarisi ile yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çeken Safranbolu'da sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kısa süreli yağan kar zeminde tutmadı. Ancak tarihi binaların çatıları bayaz örtüyle kaplandı. Çatıları beyaza bürünen konak, cami ve evler güzel bir görüntü oluşturdu. İlçeye hakim olan Hıdırlık Tepesi ve Kent Müzesi'nin bulunduğu alanda toplanan ziyaretçiler, karla kaplı Safranbolu manzarası eşliğinde fotoğraflar çektirdi.

Tarihi Ilçe Safranbolu Beyaza BüründüTarihi Ilçe Safranbolu Beyaza BüründüTarihi Ilçe Safranbolu Beyaza Büründü

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler