YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çanakkale Savaşları Gezici Müzesi Karaman'da

Çanakkale Savaşları'nda kullanılan malzemelerin sergilendiği " Çanakkale 1915 Seddülbahir Özel Müzesi" tırı Karaman'da ziyaretçilere açıldı. 

Çanakkale Savaşları'nda kullanılan malzemelerin sergilendiği " Çanakkale 1915 Seddülbahir Özel Müzesi" tırı Karaman'da ziyaretçilere açıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Orta, müzenin Aktekke Kent Meydanı'nda açılış töreninde, müzenin mutlaka gezilmesi gerektiğini söyledi. Gezici müzenin üç gün boyunca Karaman'da kalacağını ifade eden Orta, "Müze 2015 yılına kadar Anadolu’yu dolaşarak Çanakkale ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor. Müzemiz üç gün boyunca Karaman'da kalacak ve ziyaretçilerini bekleyecek" diye konuştu. Konuşmaların ardından ziyarete açılan müzeyi, halk gezdi. Açılışa, Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mustafa Akış, Basın – Yayın ve Enformasyon Konya Müdürü Tuncay Karabulut, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler