YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Karaman'da 20 Bin Metrekarelik Parkın Yapımına Başlanıyor

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ünlü Türk Denizcisi Piri Reis'in adını taşıyacak 20 bin metrekarelik parkın yapım çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ünlü Türk Denizcisi Piri Reis'in adını taşıyacak 20 bin metrekarelik parkın yapım çalışmalarına başlanacağını bildirdi. Yazılı bir açıklama yapan Ertuğrul, Cumhuriyet Mahallesinde yapılacak olan parkın çevresine önemli bir değer kazandıracağını belirtti. Ramazan Bayramı öncesi Piri Reis Parkı'nı yapacak yüklenici firma ile sözleşme imzalandığını, 2014 yılı sonunda parkı hizmete açacaklarını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti: " Ereğli yolu köprülü kavşağının yanındaki alana yapılacak olan Piri Reis Parkı ile güzel Karamanımıza güzel bir eser daha kazandıracağız. Toplam 20 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan park, şehrimizin en modern parklarından biri olacak. Park içerisinde; spor sahaları, 250 metrekarelik fıskiyeli dev bir havuz, pergoleler, kamelyalar, fitness alanı, kafeterya ve gemi tasvirli şekilde planlanan çocuk oyun gurubu yer alacak. Projeyi yapacak yüklenici firma ile bayram öncesi sözleşme imzaladık. İnşallah 90 günde tamamlanıp hizmete açılacak. Piri Reis Parkı hem bölgede yaşayan vatandaşlarımız için çok önemli bir sosyal yaşam alanı olacak, hem de Ereğli istikametinden şehrimize giriş yapan misafirler için Karaman'a modern şehircilik anlamında önemli bir imaj kazandıracak."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler