YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

24 Temmuz Basın Bayramı

KARS (AA) Kars Valisi Günay Özdemir, basın yayın kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu bildirdi.

KARS Kars Valisi Günay Özdemir, basın yayın kuruluşlarının demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olduğunu bildirdi. Özdemir, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumda meydana gelen olayların, günlük gelişmelerin, gerçeklerin toplum tarafından öğrenilmesi ve yönetimin dolaylı yönden denetlenmesi için önemli bir kamu görevi üstlenen basın yayın kuruluşlarının, halkın haber alma hakkını kullanması ve kamuoyu oluşturulmasında etkin rol oynadığını belirtti. Basın kuruluşlarının, görevlerini yerine getirirken meslek ilkelerini ve etiğini gözetmesinin de son derece önemli olduğunu ifade eden Özdemir, mesajında şunları kaydetti: "Büyük bir özveriyle, çeşitli zorluklar içerisinde gazetecilik görevini ifa ederken, toplumun doğru bilgilendirilmesi, aydınlatılması, kamuoyu oluşturulması ve sorunların çözülmesi için yerelde Kars, genelde ülkemiz yararına yönlendirilmesi gibi önemli bir görevi yerine getirmekte olan ilimiz yerel basın çalışanlarının ilimizin gelişimine ve tanıtılmasına katkısı da yadsınamaz. Bu duygu ve düşüncelerle her türlü şartta zorlu bir görev üstlenen ve her zaman büyük bir özveri ve toplumsal duyarlılık içinde görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın basın bayramı'nı kutlar, sağlık, esenlik ve başarılar dilerim."

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler