YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti ilçe belediye başkan adayları ay sonu açıklanacak

AK Parti ilçe belediye başkan adayları ay sonu açıklanacak

AK Parti ilçe belediye başkan adayları ay sonu açıklanacak

AK Parti İlçe belediye başkan adayları bu ayın sonunda açıklanacağı bildirildi,

AK Parti, 30 Mart 2014 yerel seçimlerine sayılı günler kala, 81 ilde yarışacağı belediye başkan adaylarını belirlerken, Bazı büyükşehir illerdeki bir kaç büyük ilçeler dışında henüz ilçe ve belde belediye başkan adayları açıklanmadı.

KHA Kağızman temsilcisi Ali Çelik’in, AK parti Kars Milletvekili Yunus Kılıçla yaptığı görüşmede ilçe belediye başkan adaylarının ay sonuna kadar açıklanacağını söyledi.

Kılıç, “Türkiye genelinde illerin dışında sadece büyük ilçelerden bazıları açıklandı ama bütün ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması hala yoğun bir çalışma içerisinde devam ediyor. Malumunuz yoğun talep nedeniyle belediye başkan aday adaylarını seçmek ve belirlemek zor. Yoğun gündem değişikliği nedeniyle açıklanması beklenen ilçe belediye başkan aday adayları muhtemelen bu hafta sonu ve ya gündemde her hangi bir değişiklik olmazsa bu ayın sonuna kadar açıklanacak” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da, bugün Belediye Başkan Adayı Nevzat Bozkuş’un Kars’a gelişinin ardından AK Parti İl Teşkilatında düzenlenen bası toplantısında yaptı açıklamada Aralık ayı sonuna kadar ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasını beklediklerini ifade etti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler