YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arpaçay'da "Komşuluk Projesi"

 Arpaçay ilçesinde kamu kurumlarının vatandaşla diyaloğunu geliştirmek amacıyla başlatılan 'Komşuluk Projesi' devam ediyor.

Arpaçay ilçesinde kamu kurumlarının vatandaşla diyaloğunu geliştirmek amacıyla başlatılan 'Komşuluk Projesi' devam ediyor. Proje kapsamında ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı Taşlıağıl, Polat, Okçuoğlu ve Taşköprü köylerindeki komşu aileler ziyaret edildi. Her hafta bir kurum tarafından gerçekleştirilen komşuluk ziyaretleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Karakuzu ve şube müdürü Ahmet Dost, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Gün boyu süren ziyaretlerde vatandaşların talep ve şikayetleri de dinlendi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler