YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arpaçay'da Toplum Yararına Çalışma Programı

Arpaçay Kaymakamlığı ile İŞKUR arasında imzalanan protokol kapsamında başlatılan Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) sona erdi.

Arpaçay Kaymakamlığı ile İŞKUR arasında imzalanan protokol kapsamında başlatılan Toplum Yararına Çalışma Programı sona erdi. Arpaçay Yazı İşleri Müdürü Veyis Çelik, müdürlükte düzenlenen programda yaptığı konuşmada, TYÇP"ye katılan personele yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Çelik, program kapmasında işe başlayan personelin 30 Haziran 2014 tarihi itibarıyla projenin sona ermesinden dolayı işi bıraktıklarını ifade etti. Veyis Çelik, daha sonra Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem tarafından imzalanan teşekkür belgelerini personele dağıttı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler