YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, 10 Ağustos'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu. Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminin ülke için önemli olduğunu belirterek, Türkiye'de cumhurbaşkanının ilk kez halk tarafından seçileceğini söyledi. Doğrudan halkın oylarıyla seçilen cumhurbaşkanının çok güçlü olacağını ifade eden Arslan, "Anayasa'nın kendisine verdiği birçok yetkiler var ancak halk tarafından seçilmemiş olması nedeniyle belki cumhurbaşkanları bu yetkiyi kullanmakta imtina ediyorlardı ama özellikle cumhurbaşkanı adayımız olan sayın Başbakanımız bunu çok net bir şekilde ifade ediyor 'Ben seçilirsem Anayasa'dan gelen tüm yetkilerimi sonuna kadar kullanacağım' diyor" dedi. Arslan, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesi halinde bir devlet başkanı gibi Türkiye Cumhuriyeti'ni 2023 yılı hedeflerine ulaştırmak için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler