YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kars'ta Yol Çalışmaları

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, sokak ve caddelerde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına başlandığını bildirdi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, sokak ve caddelerde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarına başlandığını bildirdi. Karaçanta, yaptığı yazılı açıklamada, kentin genelinde çalışmaların belirli bir program dahilinde yürütüldüğünü belirterek, ekiplerin Aşık Şenlik, Küçük Kazımpaşa ve Tahtacılar Cadde'lerinde asfalt serim çalışmalarını gerçekleştirdiğini bildirdi. Karaçanta, Kars'ın her geçen gün gelişme kaydettiğine vurgu yaparak, "Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz şehrin farklı noktalarında çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz bin 500 ton sıcak asfalt döktü. Amacımız kısa sürede hızlı, etkin ve kaliteli hizmeti vatandaşımıza sunarak hemşehrilerimizin memnuniyetini kazanmaktır. Mahalle muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışarak onlardan gelen talepleri her ölçüde değerlendiriyoruz. Gerçekleştirilen her hizmet Kars için. Halkımızın rahat bir yaşam sürmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerine yer verdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler