YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

26. Uluslararası Kültür Ve Sarımsak Festivali

Taşköprü ilçesinde 26'ncısı düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında Murat Boz konser verdi.

Taşköprü ilçesinde 26'ncısı düzenlenen Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında Murat Boz konser verdi.

Taşköprü Festival Meydanı'nda gerçekleşen konserde, şarkılarını seslendiren Murat Boz, burada sahne almaktan ve Taşköprülüler ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konserin sonunda Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz, Murat Boz'a çiçek ve plaket takdim etti.

Belediye Başkanı Arslan, Murat Boz'un başına sarımsaktan yapılmış taç takarak ünlü sanatçıyı "sarımsak kralı" ilan etti.

Bu durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Boz, sarımsak kralı seçilmekten mutluluk duyduğunu kaydetti.

Muhabir: Mehmet Tuğcu / Sinan Özmüş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler