YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aral Fen Dersaneleri, velilere de ter döktürecek

Kastamonu Aral Fen Dershaneleri Anafen Şubesi, veliler arası kitap okuma yarışması düzenliyor. Rus yazar Gregory...

Kastamonu Aral Fen Dershaneleri Anafen Şubesi, veliler arası kitap okuma yarışması düzenliyor. Rus yazar Gregory S. Petrov'un Finlandiya'nın kalkınma öyküsünü kaleme aldığı 'Beyaz Zambaklar Ülkesinde' adlı kitabını okuyan veliler, soruları cevaplamak için ter dökecek. Yarışmada ilk 5’e giren velilere ödül verilecek. 1 Ocak 2012’de saat:14:00’de yapılacak yarışmada veliler okudukları kitaptan imtihan olacak.
Dershane Müdürü Mehmet Devecioğlu, kitap okumanın önemini vurgulayarak, "SBS maratonunda çocukları daha iyi anlama ve çocuklara yardımcı olma amacıyla veliler yarıştı." dedi. Ailelenin eksik kalan ve yanlış verilen eğitimin okulda düzeltilmesinin çok zor olduğunu ifade eden Deveci, şöyle devam etti: "Onun için kitabın adından da anlaşıldığı gibi diyoruz ki okul ailede başlar. Amacımız, anne babalara çocuklarını hayata ve okula hazırlamada yardımcı olmak."
Yarışmaya katılan velilerden Doğan Bayrak, etkinliğin çok faydalı olduğunu, tekrarlanması gerektiğini söyledi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler