YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asker oğlunu göremeden hayatını kaybetti

Bayramda Manisa’da asker oğlunu ziyaret etmeye giden Ahmet Taş, Kastamonu’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatının kaybetti.

Asker oğlunu göremeden hayatını kaybetti

Bayramda Manisa’da asker oğlunu ziyaret etmeye giden Ahmet Taş, Kastamonu’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatının kaybetti. Kazada toplam 3 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı nedeniyle Kastamonu’dan Manisa’ya asker olan oğlu Yunus Emre Taş’ı ziyarete giden Ahmet Taş yönetimindeki 55 NU 484 plakalı otomobil ile Samsun’dan Kastamonu istikametine seyir halindeki Bülent Erden (27) idaresindeki 48 LN 624 plakalı otomobil, Kastamonu’nun Devrekani kavşağına geldikleri esnada kafa kafaya çarpıştılar.

Kazada, Ahmet Taş, oğlunu göremeden hayatını kaybetti. Ayrıca aynı araçta bulunan Dursun Karahaliloğlu ile Behiye Tıngır (55) da hayatlarını kaybetti.Kaza sonrası adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada diğer aracın sürücüsü Bülent Erden, Semra Erden (25), Tevfik Tıngır (62) ve Özlem Taş (45) yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayatını kaybeden Ahmet Taş ile Dursun Karahaliloğlu, Olay Yeri İncelemesinin ardından cenaze aracına konarak Devrekani Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Yaralılardan Tevfik Tıngır'ın buradaki müdahalenin ardından Samsun’a sevk edildiği öğrenildi. Ayrıca Semra Erden’in ise hamile olduğu belirtildi. Jandarma, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken olayla ilgili soruşturma başlattı.

Asker oğlunu göremeden hayatını kaybetti

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler