YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba- Oğul Cinayet Ve Yaralamadan Muhkum Oldu

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, 22 Eylül 2013'te Nasrullah Meydanı'nda meydana gelen olayda Hakan Karaosmanoğlu, yol vermeme meselesinden çıkan kavgada 53 yaşındaki Tahsin Güvenç'i tabanca

Baba- Oğul Cinayet Ve Yaralamadan Muhkum Oldu

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, 22 Eylül 2013'te Nasrullah Meydanı'nda meydana gelen olayda Hakan Karaosmanoğlu, yol vermeme meselesinden çıkan kavgada 53 yaşındaki Tahsin Güvenç'i tabanca ile ateş ederek öldürürken, 27 yaşındaki Hakkı G. ve 41 yaşındaki Sami M.'yi yaraladı. Oğlu Gökhan Karaosmanoğlu da yine tabanca ile 25 yaşındaki Sedat G.'yi yaraladı.
Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan baba ve oğlu, son kez hakim karşısına çıktı. Hakan Karaosmanoğlu, "Bu olayın olmaması için çok uğraştım, pişmanım" dedi. Gökhan Karaosmanoğlu ise kendisini korumak için ateş ettiğini söyledi.
Hakan Karaosmanoğlu, öldürme ve yaralama olayını haksız tahrik altında gerçekleştirmesi ve duruşmalardaki iyi hali nedeniyle toplam 25 yıl 8 ay 3 gün, Gökhan Karaosmanoğlu ise yaralama suçundan 9 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler