YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Çelik’ten Teşekkür Mesajı

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kastamonu’ya gelişinde destek...

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kastamonu’ya gelişinde destek veren herkese teşekkür etti.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Kastamonu Havalimanı açılışına yoğun ilgi gösteren Kastamonululara teşekkür ederek, şunları kaydetti: “Hemşehrilerimiz bu davranışlarıyla gerçekten Kastamonuluların ne denli kadirşinas ve vefalı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermişlerdir. Gerçekten Ramazan gününde ve hasat zamanında şehre 10 kilometre mesafede bulunan Havalimanına koşmak suretiyle ve şehrin her noktasında Sayın Başbakanımıza gösterilen bu yoğun ilgi ve teveccüh bizleri çok sevindirmiştir. Hiçbir talepte bulunmadan vatandaşlarımızın Havalimanına taşınmasını sağlayan Özel Halk Otobüslerine, Güventur’a, Yolkonak Kooperatifine, Emirler Şeker Kooperatifine, Birom Tur’a, Metro Turizme, Kamil Koç Turizme, Kastamonu Özlem servis aracı sahibine, diğer servis aracı sahiplerine, Bayır Turizme, Yaylı Turizme, Maxi karizma ve Anadolu Hastanesine, Eltes vinç firmasına ve daha ismini burada sayamadığım özel firma sahiplerine, sivil toplum kuruluşlarımıza, partimizin il, ilçe, kadın ve gençlik kolu teşkilatlarına, belediye başkanlıklarımıza, mahalle ve köy muhtarlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarına, Emniyet ve Jandarma Teşkilatımıza, Üniversitemize, Kastamonu Belediye Başkan Vekilimize, milletvekillerimize ve Valiliğimize, açılış öncesi ve sonrası yaptığı doğru bilgilendirme nedeniyle basınımıza, kısacası bu başarılı organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler