YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kastamonu Adliyesinde Kavga

Kastamonu Adliyesinde cinayet sanığının tutuklanmasına tepki gösteren yakınları ile maktulün akrabaları arasında çıkan kavga nedeniyle 6 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu Adliyesinde cinayet sanığının tutuklanmasına tepki gösteren yakınları ile maktulün akrabaları arasında çıkan kavga nedeniyle 6 kişi gözaltına alındı.

Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuklu sanık Bayram K. (53) ve tutuksuz yargılanan oğlu Saim K. (25), davacı Hüseyin Keten ve Nuran Akman ile tarafların avukatları katıldı.

Bayram K, söyleyeceği bir şey olmadığını belirtti, oğlu Saim K. ise suçlamaları kabul etmediğini kaydetti.

Mahkeme heyeti, Saim K'nın tutuklanmasına karar vererek, tanıkların dinlenmesi ve eksiklerin giderilmesi amacıyla duruşmayı erteledi.

Duruşmanın ardından karara tepki gösteren sanık yakınları ile maktulün akrabaları arasında adliyenin bahçesinde başlayan tartışma, kavgaya dönüştü. Polisin sonlandırdığı kavganın ardından İ.Y, B.Y, Ö.A, Z.A, H.A. ve V.A. gözaltına alındı.

Kastamonu'da 26 Mart 2010'da silahla vurulan Ali Akmanoğlu (27) hayatını kaybetmiş, maktulün birlikte kaçtığı Seher K'nın babası Bayram K. ve kardeşi Saim K. cinayetle ilgili gözaltına alınmıştı.

Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler