YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kastamonu Merkezli Suç Örgütü Operasyonu

Kastamonu ve Samsun'da suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonda tefecilik yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Kastamonu ve Samsun'da suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonda tefecilik yaptıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 2'si tutuklandı. Kastamonu Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince suç örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Taşköprü ilçesi ve Samsun'da gözaltına alınan 7 şüphelinin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, 5 tabanca ve şarjör, 114 mermi, 1 av tüfeği, 1 kuru sıkı tabanca, 34 fişek, 8 POS cihazı, 3 harddisk, çok sayıda imzalı senet ile çeşitli bankalara ait kredi kartları ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.E ve C.E. tutuklandı, 5 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler