YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KÜ Rektörü Prof. Dr. Aydın'dan Yurt Ziyareti

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İhsangazi ilçesindeki öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu.

KASTAMONU Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İhsangazi ilçesindeki öğrenci yurtlarında incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eğitim alanında yurtların önemli bir unsur olduğunu söyledi. Bu kapsamda İhsangazi Belediyesi'nin bazı yurtlar yaptırdığını ifade eden Prof. Dr. Aydın, şöyle konuştu: "Şu anda İhsangazi ilçesinin erkek ve kız yurdu açısından eksiği kalmamış oluyor. Başta belediye başkanı ve ekibi olmak üzere, ayrıca meslek yüksekokulu müdürümüz ve öğretim elemanı arkadaşlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum." Ziyaretlere, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkcı ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feridun Öztürk de katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler