YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mantar Toplarken Rastladığı Karaca Yavrusuna Sahip Çıktı

Taşköprü ilçesinde yaşayan Cemali Öztürk, ormanlık alanda bulduğu karaca yavrusunu bir süre besledikten sonra Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine teslim etti.

Mantar Toplarken Rastladığı Karaca Yavrusuna Sahip Çıktı

Taşköprü ilçesinde yaşayan Cemali Öztürk, ormanlık alanda bulduğu karaca yavrusunu bir süre besledikten sonra Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerine teslim etti. Çambaşı köyünde ormanlık alanda mantar toplayan Öztürk, yürümekte zorlandığını fark ettiği karacayı evine götürdü. Öztürk, karacayı evinde bir süre besledikten sonra Taşköprü Emniyet Müdürlüğüne teslim etti. Güçsüz halde bulduğu yavru karacayı sütle beslediğini belirten Öztürk, "Bir süre evde baktım. Sağlığına kavuştuğu için teslim ettim. Karacaya 'garip' adını koymuştum" dedi. Karacanın, Taşköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındığı belirtildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler