YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Personeline vefa örneği serilendi

Küre Devlet Hastanesi’nde İftar yemeği verilerek Küre Merkez Akşemseddin Camii’nde teravih öncesinde Kuran-ı Kerim okutuldu.

Personeline vefa örneği serilendi

PERSONELİNE VEFA ÖRNEĞİ SERGİLENDİ

Küre Devlet Hastanesi’nde geçtiğimiz yıl geçirdiği vahim trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fatih Uz anısına ; Küre Devlet Hastanesi’nde İftar yemeği verilerek Küre Merkez Akşemseddin Camii’nde teravih öncesinde Kuran-ı Kerim okutuldu.

Küre Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine ; Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, İlçe Jandarma Komutanı Şeref Ay, İlçe Emniyet Amiri Mehmet Yavuz, Küre İlçe Müftüsü Ali Çebi, İlçe Gıda ve Tarım Müdürü Suat Bazlamaçcı, ilçede bulunan daire amirleri ve kamu personelleri, sağlık çalışanlarının yanı sıra; Uz ailesinden baba Nedim Uz, kardeşi Ferhat Uz, Kastamonu Halk Sağlığı Müdürlüğü’nden Mehmet Öz ve davetli Küre halkı katıldı.

Küre Müftüsü Ali Çebi tarafından gerçekleştirilen duadan sonra kısa bir açıklamada bulunan Küre Kaymakamı Şahin Kazancı; ‘’Ramazanlar bizleri bir araya gelmemize vesile oluyor, bunun da en güzel örneğini gerçekleşen bu iftar programları ile daha da iyi görüyoruz, yine bu akşam ki iftar programı ile hastane personeli ve ilçemizdeki daire amirlerini bir araya getirdi. Ama en önemlisi bu akşam bir araya gelmemize vesile olan; yine mübarek bir günde hayatını kaybeden , sağlık çalışanı personellerinden Fatih Uz kardeşimizi anmak için iftar vesilesiyle bir araya geldik. İnşallah bu vesile ile bir arada dayanışma ve kaynaşmalarımızı sağlıyoruz ‘’ ifadelerini kullandı.

Haber : Erdal KARAHALİLOĞLU

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler