YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Şiddet Uygulayan Eşini Öldüren Kadına 17,5 Yıl Hapis Cezası

Gürkan YILMAZ/ KASTAMONU, 2 Ağustos 2013'te Taşköprü İlçesi'ne bağlı Bekdemirekşi Köyü'nde meydana gelen olayda Nurgül Ertürk Özbay ile Mustafa Özbay,

Şiddet Uygulayan Eşini Öldüren Kadına 17,5 Yıl Hapis Cezası

Gürkan YILMAZ/ KASTAMONU, 2 Ağustos 2013'te Taşköprü İlçesi'ne bağlı Bekdemirekşi Köyü'nde meydana gelen olayda Nurgül Ertürk Özbay ile Mustafa Özbay, iddiaya göre ilçe merkezine taşınma konusunda tartıştı. Nurgül Ertürk Özbay, kendisine şiddet uygulayan eşinin belindeki tabancayı alıp ateşledi. Mustafa Özbay, vücuduna isabet eden 6 kurşunla öldü.
Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle tutuklu yargılanan Nurgül Ertürk Özbay, karar duruşmasında hakim karşısına çıktı. Daha önceki duruşmalarda verdiği ifadesinde eşinin küfür edip kendisini dövdüğünü ve boynunu sıktığını söyleyen sanık Özbay, son sözü sorulması üzerine de "Önce Allah'a sonra adalete sığınıyorum. Çok pişmanım" dedi.
Önce ömür boyu hapis verilen Nurgül Ertürk Özbay'ın cezası, cinayeti ağır tahrik altında işlediği ve duruşmalardaki iyi hali nedeniyle 17 yıl 6 aya düşürüldü.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler