YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tosya'da Ilk Hacı Kafilesi Dualarla Uğurlandı

KASTAMONU (AA) – Tosya ilçesinde bu yıl hac ibadeti için kutsal topraklara giden 76 kişilik ilk kafile, dualarla uğurlandı.

KASTAMONU – Tosya ilçesinde bu yıl hac ibadeti için kutsal topraklara giden 76 kişilik ilk kafile, dualarla uğurlandı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen uğurlama törenine, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş ve hacı adaylarının yakınları katıldı. Hacı adayı Hasan Aytaç, burada yaptığı konuşmada, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, "Allah tüm Müslümanlara, en kısa zamanda kutsal topraklara gitmeyi, daha önce giden kardeşlerimize de tekrar o mübarek yerleri görmeyi nasip etsin" diye konuştu. Daha sonra hacı adayları, Kur'an-ı Kerim ve ilahilerin okunmasının ardından kutsal topraklara uğurlandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler