YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdullah Gül Üniversitesi Atıyor, Engelliler Kazanıyor

KAYSERİ, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Kadınlar Türkiye Kupası ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde mücadele eden, Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve

Abdullah Gül Üniversitesi Atıyor, Engelliler Kazanıyor

KAYSERİ, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, Kadınlar Türkiye Kupası ve FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde mücadele eden, Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü engellilere, 2014- 2015 sezonunda her üç kulvarda da attığı 1055 sayı karşılığında 5 bin 275 TL yardımda bulundu.
Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, yönetim kurulu üyeleri, teknik kadro ve sporcularla, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başantrenörü Ayhan Avcı da oyuncuların proje için çaba sarf ettiğini ve bu doğrultuda her geçen gün performanslarını arttırmaya çalıştıklarını kaydetti.
Yardımı teslim alan ZİÇEV Başkanı Asuman Talaslıoğlu, Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, engelliler yararına olan sosyal sorumluluk projesinin, diğer spor kulüplerine de örnek olması gerektiğini dile getirdi. Talaslıoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü'ne, başarılı bir sezon geçirmesini ve bol basket atmalarını diledi.
Ziyarette daha sonra Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü teknik heyeti ve basketbolcular, kendileri için hazırlanan pastayı engelli çocuklarla birlikte kesti ve ziyaretin anısına fotoğraf çektirdi.

Abdullah Gül Üniversitesi Atıyor, Engelliler Kazanıyor

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler