YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ağabeyini Balyozla Öldürene 20 Yıl Hapis

Doğan BİLMEZ / KAYSERİ, Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, tutuklu sanık İlyas Eryaz ile ölen Kenan Eryaz’ın eşi Ayşe

Doğan BİLMEZ / KAYSERİ, Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, tutuklu sanık İlyas Eryaz ile ölen Kenan Eryaz’ın eşi Ayşe Eryaz hazır bulundu. Çok pişman olduğunu, intihara kalkıştığını ancak ölmediğini öne süren İlyas Eryaz, son savunmasında şunları söyledi:
"Altınları alması sebebiyle tartıştık. Ağabeyim evde bulunan çekyata uzanmıştı. Ben de, ona kızdığım için, taş kırmakta kullandığımız evin girişinde bulunan balyozu aldım ve yaklaşık 2 metreden fırlattım. Balyoz, ağabeyimin başına isabet etti. Daha sonra, aynı köyde bulunan ablam Nazlı Eryaz’a haber verdim. Ben haber verdikten sonra, köy meydanında jandarmaya teslim oldum. Çok pişmanım. İntihar etmek istedim ama ölmedim."
MAHKEME BAŞKANI: 8 ALTIN İÇİN İNSAN KARDEŞİNİ ÖLDÜRÜR MÜ?
Mahkeme İlyas Eryaz'ı, 20 yıl hapis cezasına çarptırdı. Kararı açıklayan Mahkeme Başkanı, "80 kilo altın bile ağabeyini geri getirmez. 8 altın için insan kardeşini öldürür mü? 20 yıl geçse de, diğer taraf nasıl geçecek? Sen vicdan muhasebesi yap" diyerek sanığa tepki gösterdi.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler