YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ahırda Uyuşturucu Operasyonu: 3 Gözaltı

KAYSERİ (DHA) Kayseri'de polisinin bir ahırda yaptığı operasyonda, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı.

KAYSERİ (DHA) Kayseri'de polisinin bir ahırda yaptığı operasyonda, hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeği ile yapılan operasyonda, 220 gram eroin, 263.47 gram esrar ve 1.10 gram metamfetamin ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Hacılar ilçesi Yukarımahalle'de oturan M.K?nin hırsızlık ve uyuşturucu ticareti yaptığı ihbarı üzerine, narkotik köpeğiyle operasyon düzenledi. Evde ve yanındaki ahırda yapılan aramada, 263.47 gram esrar, 220 gram eroin, 4 ecstacy tablet, 1.10 gram metamfetamin, hassas terazi biri otomatik 4 av tüfeği, bu tüfeklere ait 39 fişek, çift namlulu tabanca ve bu tabancaya ait 119 fişek bulundu. Olayla ilgili M.K, M.K. ve S.S. gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler