YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Anbar Anaokulu Cıvıl Cıvıl

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesinde Melikgazi Belediyesince yapımı bu yıl tamamlanan ve Milli...

Anbar Anaokulu Cıvıl Cıvıl

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Anbar Mahallesinde Melikgazi Belediyesince yapımı bu yıl tamamlanan ve Milli Eğitime devir edilen Anbar Anaokulunu gezerek öğrenciler ile sohbet etti.

Melikgazi Belediyesi olarak eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini çünkü gelecek neslin eğitimli, bilgili ve bilinçli olabilmesi gerektiği belirten Büyükkılıç, 24 derslikli modern, sağlıklı ve her türlü teknik donatımı olan Melikgazi İlköğretim Okulunu hizmete açtıklarını bu yıl ise bir okul ile bir anaokulu inşa ettiklerini kaydetti.

Bölge halkının bu hizmetten son derece mutlu olduğunu, velilerin memnun olduklarını öğrencilerin ise Teşekkürler başkan amca diye mutlu olduklarını sergilediğini ifade eden Büyükkılıç, “Anbar Anaokulu inşaatına gecen yıl inşaatına başladık. Planlı ve seri bir çalışma ile tamamlayarak Milli Eğitim Müdürlüğüne devir ettik. Bu yıl da hizmete açıldı. 4 sınıfı bulunan okul da her sınıfta 17 öğrenci bulunmaktadır. Anaokulunda 4 öğretmen görev yapmaktadır. Okulu yaparak teslim etmekle iş bitmiyor. İlçe sınırları içerisinde her okulda yaptığımız gibi bakım, onarım, çevre düzenlemesi, haşarata karşın ilaçlama, spor alanları hizmetlerimiz devam edecektir.” dedi.

Anaokulu Müdürü Emine Öztürk, Anaokulunu bölge halkının büyük bir ihtiyacını karşılanmış olup emeği geçenlere teşekkür ettiğini söyledi.

Büyükkılıç, ziyaret ettiği anaokulundaki öğrencilere meyve suyu, kek ve çikolata ikramında bulundu.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler