YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Annesi Ve Ablasını Bıçaklayan Gence 7.5 Yıl Hapis

Yasin DALKILIÇ / KAYSERİ, Merkez Melikgazi İlçesi Millet Caddesi, Belediye Durmaz İşhanında meydana gelen olayda, iki aydır psikolojik sorun yaşadığı belirtilen işsiz

Yasin DALKILIÇ / KAYSERİ, Merkez Melikgazi İlçesi Millet Caddesi, Belediye Durmaz İşhanında meydana gelen olayda, iki aydır psikolojik sorun yaşadığı belirtilen işsiz İbrahim Şahin, kendisini psikiyatri doktoruna götüren annesi Keziban ve ablası Yağmur'la doktorun muayenesinin bulunduğu işhanında tartıştı. Tartışma sırasında İbrahim Şahin annesi ve ablasını karın ve bacaklarından bıçakladı. Hastaneye kaldırılan anne- kız tedavi altına alınırken, İbrahim Şahin tutuklandı.
Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu İbrahim Şahin, bıçaklanan anne Keziban, ablası Yağmur ve babası Arif katıldı. Piskolojik sorunları olduğunu belirten ve bir anlık kızgınlıkla annesi ve ablasını bıçakladığını söyleyen sanık, pişman olduğunu belirtere tahliyesini istedi. Oğlu tarafından karnından bıçaklanan anne Keziban ve bacağından yaralanan abla Yağmur da İbrahim'in sağlık sorunları olduğunu söyleyerek, şikayetçi olmadıklarını belirtti.
Mahkeme heyeti annesi ve ablasını bıçaklayan İbrahim Şahin'e 'Adam Yaralama' suçundan 7.5 yıl hapis cezası verdi. Karar sonrası kardeşi tarafından bıçaklanan abla, "Bıçaklanan biziz, şikayetçi değiliz, halen hapis veriyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler