YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Bünyan Belediyesi Ziya Turgut Parkı Açıldı,

Bünyanlı hukukçu Merhum Ziya Turgut Anısına Bünyan Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Mahallesi Ziya Turgut...

Bünyan Belediyesi Ziya Turgut Parkı Açıldı,

Bünyanlı hukukçu Merhum Ziya Turgut Anısına Bünyan Belediyesi tarafından yaptırılan Yavuz Selim Mahallesi Ziya Turgut Parkı açıldı.

Merhum Hukukcu Ziya Turgut’un ölüm yıl dönümü münasebetiyle 19 Ekim 2012 Cuma namazınına muteakiben yapılan açılış törenine Bünyan oda başkanları daire müdürleri ve kalabalık halk topluluğu katılırken, Merhum Ziya Turgut’un kızları ve Gazeteci oğlu Hulusi Turgut katıldı.

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen yaptığı açılış konuşmasında, “1980’li yıllarda kaybettiğimiz saygı değer büyüğümüz Hukukçu Ziya Turgut anısını yaşatmak adına yaptığımız bu parkta başından beri emeği geçen tüm Bünyan Belediyesi çalışanlarına, birim amirlerine teşekkür ediyorum. Bir İstanbul ziyaretinde Saygıdeğer hocam Ülker Turgut Hanımfendi ile görüşmemizde kararlaştırdığımız Ziya Turgut ismini onlar da uygun gördüler ve Yavuz Selim Mahallesi’ne kazandırdığımız bu parkta onun anısı hatırası ebediyen yaşayacaktır. Bünyanımıza hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

Ziya Turgut’un oğlu Gazeteci-Yazar Hulusi Turgut ise, “Babam ziya Turgut’un bu parka isminin verilerek yaşatılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, bu bizim için çok gurur verici bir olay. Ziya Turgut anısına yapılan bu park ve Ziya Turgut ismine verdiği değerden dolay Bünyan Belediye başkanı Sayın Mehmet Özmen’e ve Bünyan Belediyesi çalışanlarına ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum, Bünyan’a hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bünyanlı emekli imam Bahattin Ural tarafından dualar okundu ve helva ekmek dağıtıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler