YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, cumhurbaşkanı seçimine ilişkin "10 Ağustos Türkiye'ye siyaset hayatının dönüm noktalarından birini yaşatacak.

Emniyetteki Paralel Yapı Operasyonu Daha kısa bir müddet önce polisin içinde, emniyet mensuplarının içinde hiçbir ayrımcılığı körüklemeyen ve hiçbir ayrımcılığı hedeflemeyen yapının şu anda "senin polisin, benim polisim" diye davranmaya başladığına dikkati çeken Yıldız, şunları söyledi: "Bizler bu ülkenin vatandaşı olarak bu ayrımcılığı kabul edemeyiz. Eğer kurallara uymayan, bu işin yönetmeliklerine uymayan varsa hukuk devleti olarak bunun her zaman karşısında olacağımızı söylemiştim. Kime ait olduğu önemli değil. Daha kısa bir süre önce paralel yapı içinde sahip çıkmayanlar şu anda gazete gazete dolaşıp bunlarla alakalı ajitasyon yapıyorlar. Büyük resmi gözden kaçırmayalım. Ramazan ayında birçok konunun olduğu gibi dinin de istismarı yapıldı. Biz bunlara kanmayacağız. Biz istismarın her türlüsüne karşıyız. O yüzden bölgesinde güçlü, ülkesinde güçlü Türkiye'nin birçok açıdan kendisini geliştiren, vatandaşına daha fazla hizmet eden bir yapı sunacağını hep birlikte biliyoruz. Bunu da siz değerli gönüldaşlarımızla, çalışanlarımızla yapacağız. Kimseyi ötekileştirmeye ve dışlamaya hiçbirimizin hakkı yok. O yüzden bir olacağız, beraber olacağız ve her zamankinden daha güçlü olacağız. Yıldız, konuşmasının ardından vatandaşlar ve partililerle bayramlaşarak Talas Belediyes'indeki bayramlaşma törenine katıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler