YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Hazırlık Maçı

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, hazırlık maçında PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'u 2-1 yendi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, hazırlık maçında PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'u 2-1 yendi. Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha'daki karşılaşmayı hakem Abdullah Turaç ve yardımcıları Ali Çamuk ile Ali Kolsuz yönetti. Kayseri Erciyesspor, karşılaşmaya Gökhan Değirmenci, Cenk Ahmet Alkılıç, Caner Osmanpaşa, Anıl Karaer, Tugay Adamcıl, Murat Yıldırım, Barış Memiş, Ibricic, İlhan Parlak, Necati Ateş ve Zoua, Adanaspor ise Evren Özyiğit, Emre Uğur Uruç, Mehmet Boztepe, Fahri Akyol, Yiğitcan Gölboyu, Fevzi Özkan, Samican Keskin, Tevfik Altındağ, Mehmet Sak, Cem Özdemir ve Tiago ilk 11'leriyle başladı. 30'ar dakikadan 3 devre halinde oynanan karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'un gollerini, Zoua ve Edinho, Adanaspor'un golünü ise Ergin Keleş kaydetti. Maç sırasında her iki takımın teknik direktörü de çok sayıda oyuncu değişikliğine gitti. Karşılaşmayı Kayseri Erciyesspor 2-1 kazandı.

Yerel Seçim 2024


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler