YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Kayserispor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kayserispor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Kadir Has Tesislerinde, teknik direktör Robert Prosinecki yönetimindeki antrenmana, sakatlığı bulunan Abdullah Durak katılmadı. Sefa Yılmaz ise takımdan ayrı koşu yaptı. İdman, ısınma ve koşunun ardından yarı alanda top çalışmasıyla devam etti.

Antrenman öncesi AA muhabirine açıklama yapan futbolcu Yener Arıca, Sanica Boru Elazığspor maçında Kayserispor formasıyla ilk kez 11'de sahaya çıkıp gol atmanın sevincini yaşadığını söyledi.

Kayserispor'da oynamaktan mutlu olduğunu belirten Arıca, "Kayserispor'da kalıcı olmak istiyorum. Takımıma faydalı sağlamak için çok çalışıyorum. Hocam görev verirse bundan sonra da maçlarda en iyi mücadeleyi ortaya koymak için gayret göstereceğim" dedi.

Takımın moralinin yerinde olduğunu vurgulayan Arıca, "Hırslı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu hafta Gaziantep deplasmanına gidiyoruz. Gaziantepspor ligin güçlü ekiplerinden biri ama biz de kendimize güveniyoruz. Gaziantepspor maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Antrenman daha sonra basına kapatıldı.

Muhabir: Mustafa Önal / İsmail İçer

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler