YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HAYVANSEVER TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN DUYARLILIĞI

Murat GÜRBÜZLER/ TOMARZA İlçe merkezinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan sokak köpeğine sürücüsü tespit edilemeyen bir araç çarptı. Sürücünün yaralı halde

HAYVANSEVER TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN DUYARLILIĞI

Murat GÜRBÜZLER/ TOMARZA İlçe merkezinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan sokak köpeğine sürücüsü tespit edilemeyen bir araç çarptı. Sürücünün yaralı halde bıraktığı sokak köpeği, yol ortasında acı içinde kıvranırken taksi şoförü Regaip Aksoy, başka bir aracın çarpmaması köpeği için yol kenarına alarak, Kayseri Sokak Hayvanlarına Yardım Merkezi’ni aradığını belirterek şöyle dedi:
"Merkezdeki görevliler, ilk etapta bana yardımcı olacaklarını söyledi. Daha sonra, 'Biz sadece şehir merkezindeki yardıma muhtaç sokak hayvanlarına yardımcı oluyoruz, bu yüzden maalesef size yardımcı olamayacağız’ dediler. Köpeğin acı çektiğini gördükçe, duramadım ve tekrar tekrar merkezi aradım, durumu basın mensuplarına da bildirdim. Bu kez yardımcı olacaklarını belirttiler. Bir süre sonra Kayseri Yaralı Sokak Hayvanlarını Kurtarma Aracı gelerek yaralı köpeği aldı ve Köpek Barınma Evi’ne götürdü."
Kayseri Sokak Hayvanlarına Yardım Merkezi yetkilileri de, çarpma sonucu köpeğin ayakları ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğunu tahmin ettiklerini belirterek, barınma evinde tedavi ve bakımının sağlanacağını anlatırken sürücülerin sokak hayvanları konusunda dikkatli olmasını istedi.

HAYVANSEVER TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN DUYARLILIĞIHAYVANSEVER TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN DUYARLILIĞIHAYVANSEVER TAKSİ ŞOFÖRÜNÜN DUYARLILIĞI

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler