YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İsrail'in Gazze Saldırılarının Protesto Edilmesi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kayseri'de, İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Hunat camiinde cuma namazı sonrası toplanan grup, "Kahrolsun İsrail" ve "Hamasa selam direnişe devam" sloganları attı. Grup adına açıklama yapan, Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, İsrail'in Gazze'de kan dökmeye devam ettiğini söyledi. Batılı devletlerin Gazze'de yaşanan katliama sessiz kaldığını belirten Taş, şöyle devam etti: "Şu an Gazze'de ekmek, su, elektrik, ilaç yok. Yardıma gelen hiçbir erdemli devlette yok. Batının ve doğunun idarecileri, bu vahşeti izlemeye devam ediyor. Türkiye ve İran devletinin idarecileri ile dünyanın dört bir yanında zulme seyirci kalmayan erdemi insanlar, Gazze halkının yanında yer alarak zalimlere insanlık dersi veriyor. Biz geçmişte olduğu gibi Gazze halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Gazze'de devam eden katliamın acil olarak durdurulmasını ve Gazze halkının kabul edeceği bir barış ortamının sağlanması içi Birleşmiş Milletleri, İslam İşbirliği Teşkilatını ve Orta Doğu'nun güçle devletlerini insiyatif almaya çağırıyoruz." Yüzlerce kişinin katıldığı gıyabı cenaze namazını kılan grup, edilen duanın ardından dağıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler