YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kahramanmaraş'tan Gelip Kayseri'de Hırsızlık Yapan Şüpneliler Yakalandı

KAYSERİ, Kahramanmaraş'tan bir otomobille 18 Nisan'da gelen 2 kişi, önceden belirledikleri bir işyerinin kapısını açıp, çelik kasada bulunan 30 bin 600

KAYSERİ, Kahramanmaraş'tan bir otomobille 18 Nisan'da gelen 2 kişi, önceden belirledikleri bir işyerinin kapısını açıp, çelik kasada bulunan 30 bin 600 TL para ile 1 cep telefonunu alarak kayıplara karıştı. İşyeri güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis, Kayseri ve Kahramanmaraş’taki Plaka Tanıma Sistemi kayıtlarını araştırdı. Hırsızlık olayına karıştığı şüphesiyle takibe alınan otomobil ve şüpheliler H.P. ve A.E. Gaziantep’te yakalanarak Kayseri’ye getirildi. Bu kişilerle bağlantılı olduğu belirlenen Kayserili Ö.D. ise, evinde yakalandı. Ö.D.’nin ev ve aracında yapılan aramalarda; 7 gümüş sikke ele geçirildi. Bu kişinin otomobilinde ise işyeri sahibine ait çelik kasadan çalınan cep telefonu bulundu ve sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan H.P., A.E. ve Ö.D., sevk edildoikleri mahkeme tarafından tutuklandı.
DİĞER OPERASYONLAR
Kentteki 12 ayrı işyerinde gece saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalar sonucu, İ.Y. yakalandı. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Bu arada, hakkında zorla ırza geçme, dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından 15 ayrı yakalama emri bulunan ve 12 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile adli para cezası bulunan 6 aydan bu yana aranan L.Ş., yakalanarak cezaevine konuldu. Ayrıca, yağma ve konut dokunulmazlığının ihlali olayı ile ilgili aranan A.Y. ve V.S. de tutuklandı.
Sarız polisi de Kahramanmaraş-Kayseri Yolu’nda yabancı uyruklu iki ailenin bulunduğu yabancı plakalı bir otomobilde gizlenen 4 bin 390 paket bandrolsüz sigara bulundu. Otomobil sürücüsü M.A gözaltına alınarak hakkında adli işlem yapıldı.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler