YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayseri Erciyesspor 5 Maç Sonra Sahasında Kaybetti

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a 5-0 mağlup olan Kayseri Erciyesspor'un sahasındaki 5 maçlık yenilgisizlik serisi sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a 5-0 mağlup olan Kayseri Erciyesspor'un sahasındaki 5 maçlık yenilgisizlik serisi sona erdi. Son haftalarda sahasında aldığı başarılı sonuçlarla moral kazanan ve bu başarısıyla ligde kalma yolunda umutlarını artıran mavi-siyahlılar, Trabzonspor karşısında farklı mağlup olarak, çok önemli bir 3 puan kaybetti. Sahasında oynadığı son 5 maçta Kardemir Karabükspor, Torku Konyaspor ve Elazığspor'u mağlup eden ve Çaykur Rizespor, Sivasspor ile de berabere kalan Kayseri Erciyesspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Trabzonspor maçından mağlup ayrılarak, hem ligde kalma yolunda ağır yara aldı hem de sahasındaki yenilgisizlik serisi sona erdi. Maçın ardından futbolcular büyük üzüntü yaşarken, teknik direktör Hikmet Karaman, saha ortasında topladığı oyuncularıyla bir süre konuştu. Bu mağlubiyetle 30 puanla 16. sırada kalan Kayseri Erciyesspor, gelecek hafta deplasmanda Eskişehirspor'a konuk olacak.

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler