YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayseri'de Kar Yağışı Ulaşımı Etkiledi (3)

YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Kayseri'nin Develi ve Tomarza ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için ekipler çalışmayı sürdürüyor. Tomarza İlçesi’nde

Kayseri'de Kar Yağışı Ulaşımı Etkiledi (3)

YOL AÇMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Kayseri'nin Develi ve Tomarza ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için ekipler çalışmayı sürdürüyor. Tomarza İlçesi’nde kar yağışının gece boyu aralıksız sürmesi nedeniyle birçok köy yolu kapanırken, bazı köylerden ilçe merkezine güçlükle ulaşım sağlanıyor. İlçe merkezinde karın yüksekliği 25-30 santimetreye, ilçeye bağlı köylerde ise 50 santimetreye ulaştı.
Yetkililer, mecbur kalınmadığı sürece, gerek araç sürücülerinin, gerekse yayaların dışarı çıkmamaları ve özellikle, trafiğe çıkan araç sürücülerinin yanlarında zincir, takoz, çekme halatı bulundurmaları konusunda yarılarda bulundu.

Kayseri'de Kar Yağışı Ulaşımı Etkiledi (3)Kayseri'de Kar Yağışı Ulaşımı Etkiledi (3)Kayseri'de Kar Yağışı Ulaşımı Etkiledi (3)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler