YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kayseri'de Soğuk Ve Kar Yaşamı Olumsuz Etkiledi (2)

KAPANAN YOLLAR AÇILDI Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Melikgazi ve Kocasinan belediyelerinin karla mücadele ekipleri, dün akşam yağan yağmur ile ardından başlayan

Kayseri'de Soğuk Ve Kar Yaşamı Olumsuz Etkiledi (2)

KAPANAN YOLLAR AÇILDI
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Melikgazi ve Kocasinan belediyelerinin karla mücadele ekipleri, dün akşam yağan yağmur ile ardından başlayan kar ve tipi nedeniyle buz tutan yolların açılması için yoğun çaba sarf etti. Ekipler, kapanan yolları temizleyerek yeniden ulaşıma açtı.
Ayrıca yoğun kar nedeniyle ulaşıma kapanan Develi'de 2, İncesu'da 1, Sarız'da 12 ve Tomarza'da 31 olmak üzere toplam 46 mahalle yolu karla mücadele ekiplerinin çalışmaları sonucu ulaşıma açıldı. Pınarbaşı ve Sarız yolunda yoğun tipi nedeniyle Karayolları tarafından şehirlerarası yolun trafiğe kesilmesinden dolayı bu bölgedeki yol açma çalışmalarında sorun yaşandığı bildirildi.

Kayseri'de Soğuk Ve Kar Yaşamı Olumsuz Etkiledi (2)Kayseri'de Soğuk Ve Kar Yaşamı Olumsuz Etkiledi (2)Kayseri'de Soğuk Ve Kar Yaşamı Olumsuz Etkiledi (2)

Mynet Youtube


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler